DESPRE NOI

Despre APHR

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP DIN ROMANIA A.P.H.R. funcţionează în baza Ordonanţei Guvernului nr. 26 din 30 ianuarie 2000 cu privire la Asociaţii şi Fundaţii, publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 39 / 31.01.2000, modificată şi completată prin Legea nr. 246 din 18 iulie 2005, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 656 din 25 iulie 2005.

  • Viziune
  • Misiune
  • Valori

În viziunea Asociaţiei A.P.H.R., demnitatea şi valoarea inerente fiecărui om sunt recunoscute şi respectate de la concepţie şi până la moartea naturală. Asociaţia A.P.H.R. ajută la construirea unei culturi a vieţii, văzând în fiecare existenţă un bun în sine, necondiţionat de „utilitatea” pe care aceasta o are pentru alţii sau pentru stat ori alte structuri sociale.

MISIUNEA noastră - să ocrotim copilul născut
sau nenăscut, persoanele cu diferite dizabilități,
de orice formă sau grad, aflate în dificultate, fără
niciun fel de discriminare, până la integrarea sau
re-integrarea în mediul familial și social.

Viața umană de la începuturile sale (de la
concepție), ca valoare supremă
1. Profesionalism şi calitate
2. Corectitudine şi cinste
3. Deschidere către colaborare

4. Loialitate faţă de parteneri
5. Transparenţa faţă de comunitate
6. Confidenţialitate faţă de beneficiari
7. Non-discriminare
8. Recunoaşterea şi respectarea drepturilor

0 K+
Persoane Ajutate

2019, Cel De-Al Zecelea An De Activitate, A Însemnat Finalul „Copilăriei” Pentru Asociatia „A.P.H.R.”.

Dizabilitatea contează!

Servicii Oferite

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr pentru realizarea scopurilor noastre. Te așteptăm să faci parte din familia noastră!

Centrul de îngrijiri medicale la domiciliu PRO MED

Centrul de îngrijiri medicale la domiciliu PRO MED este parte integrantă din Asociația Persoanelor cu Handicap din România.

UPA Centrul Pro Vita

UPA Centrul Pro Vita este o unitate protejată autorizată reglementată conform legii 448/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Misiunea Noastra

Scopul Asciatiei APHR

Scopul principal al APHR constă în crearea condițiilor favorabile pentru egalizarea șanselor în vederea afirmării și integrării depline a persoanelor cu dizabilități din România.

Alăturați-Vă Newsletter-Ului Nostru

Blog-Uri & Articole

Ne propunem să educăm, să informăm și să distram publicul despre neurodiversitate și dizabilități în general, precum și despre subiecte mai specifice, cum ar fi accesibilitatea, drepturile persoanelor cu dizabilități, educația pentru persoanele cu dizabilități, artele dizabilității etc.

Copyright © 2022 APHR.Toate drepturile rezervate.