Centrul de Formare Profesională „ A.P.H.R.”

Centrul De Formare Profesională „ A.P.H.R.”​

Centrul de Formare Profesională  „ A.P.H.R.” din cadrul Asociației „ A.P.H.R.”  are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale prin formare pentru persoanele cu dizabilităţi în scopul creşterii gradului de integrare pe piaţa muncii.

În cadrul Centrului de Formare Profesională  „ A.P.H.R.” din cadrul Asociației „ A.P.H.R.” oferim programe de formare profesională pentru următoarele cursuri de calificare:

DESCHIDE O SUCURSALĂ ORIUNDE ESTI!

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr.

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Asociaţia Persoanelor cu Handicap din România „A.P.H.R.” Filiala Judeţeană Iaşi (www.aphr-filialaiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 100 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.