Centrul de Urgențe Sociale „ A.P.H.R. ”

Centrul De Urgențe Sociale „ A.P.H.R. ”

Centrul de Urgențe Sociale este parte integrantă din Asociația Persoanelor cu Handicap din România „ A.P.H.R. ”.

Centrul de Urgențe Sociale a înfințat cu scopul de realizare și coordonare de acțiunii de suport a populației în situații de criză/urgențe.

Centrul de Urgențe Sociale a fost și este un punct de relație și acțiune completat celor instituite de autorității în situația generată de COVID 19 în România.

Centrul De Urgențe Sociale A Cagulat Inițiative Partenerilor Săi ONG-Uri, Parteneri Din Mediu De Afaceri, Parteneri Din Mediul Neguvernamental, Instituților Publice, Instituților Guvernamentale, Locale, Județene Și Naționale Pentru Sprijinirea Populației Afectată Prin Consiliere Psihologică, Asistență Socială , Paramedicale, Educaționale Și Umanitar, Asistență  Spirituală, Ajutor Umanitar Sau Suport În Achiziționarea De Alimente, Medicamente, Produse Nealimentare, Achitarea Servicilor Și Utilităților, Activității De Menaj Și Uz Gospodăresc La Domiciliul Beneficiarilor.

La Nivelul Centrul De Urgențe Sociale A Fost Înființat Și Funcționat Un Dispecerat Cu 7 Linii Telefonice
În Perioada Martie 2020 – Decembrie 2022 Centrul De Urgențe Sociale A Deservit Peste 375.000 De Beneficiari Din Localitatea Iași Și Localitățile Din Județul Iași.

Ȋn Acele Zile Tensionate, Personalul Centrul De Urgențe Sociale S-A Mobilizat În Strângerea De Donații Pentru Ajutorarea Beneficiarilor.

Centrul de Urgențe Sociale a înființat centre pentru cetățenii și persoane juridice ce dorec să doneze/ajute se poate prezența la punctul de colectare stabilit, cu produse necesare beneficiarilor ( apa, alimente perisabile, legume, fructe, etc, alimente neperisabile, pături, lenjerii, produse de îngrijire personală, haine, obiecte de uz sanitar şi alte bunuri, corturi, saci de dormit, pentru a veni în sprijinul lor, in localitatea Iași am înființat 12  centre de colectare.

DESCHIDE O SUCURSALĂ ORIUNDE ESTI!

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr.

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Asociaţia Persoanelor cu Handicap din România „A.P.H.R.” Filiala Judeţeană Iaşi (www.aphr-filialaiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 100 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.