Centrul de ZI Sfinții Împarații Constantin și Elena

Centrul De ZI Sfinții Împarații Constantin Și Elena

În cadrul Centrul de zi Sfinții Împarații Constantin și Elena oferim activități, servicii și terapii personalizate.

În funcţie de planurile personalizate, adulții cu dizabilităţi beneficiază în cadrul centrelor de zi de următoarele activităţi, servicii şi terapii:
În Centrul de zi Sfinții Împarații Constantin și Elena pentru adulți cu dizabilități, activităţile zilnice, se desfăşoară în grupe, fiecare cu 2 pedagogi care supraveghează şi conduc activităţile şi asigură implementarea planurilor personalizate. Pentru beneficiarii angajaţi în muncă, un alt specialist acordă sprijin la locul de muncă sau în centrul de zi.

Centrul de zi Sfinții Împarații Constantin și Elena urmăreşte prevenirea excluderii sociale a persoanelor cu dizabilități și a familiilor acestora, cu risc de izolare socială sau aflate în condiţii minimale de subzistenţă, printr-un program de servicii sociale, oferite zilnic, de luni pâna vineri, în intervalul orar 8 - 16.

În scopul prevenirii cazurilor de abuz asupra beneficiarilor cât şi pentru îmbunătăţirea modului de lucru cu beneficiarii, prin observarea comportamentului acestora, în cadrul centrelor de zi este utilizat un sistem de supraveghere video, în spaţiile comune şi pe holuri.

DESCHIDE O SUCURSALĂ ORIUNDE ESTI!

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr.

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Asociaţia Persoanelor cu Handicap din România „A.P.H.R.” Filiala Judeţeană Iaşi (www.aphr-filialaiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 100 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.