Locuințele Potejate din cadrul Asociaţiei Persoanelor cu Handicap din România „ A.P.H.R. ”

Locuințele Potejate Din Cadrul Asociaţiei Persoanelor Cu Handicap Din România „ A.P.H.R. ”​

Locuințele Minim Protejate pentru persoane adulte cu dizabilități Vulturești judetul Vaslui si Cristești județul Iași – asigura beneficiarilor condiții pentru viața minimă asistată, cu sprijin și asistență planificată, în vederea consolidării deprinderilor necesare pentru viața independentă; oferă îngrijire și asistență, preparare şi servire hrană, evaluare şi elaborare plan personal de viitor, implicare și participare socială și civică, participarea la activităţile desfăşurate în comunitate: activităţi culturale, activităţi sportive,etc.

Locuintele Maxim Protejate pentru persoane adulte cu dizabilități Vulturești judetul Vaslui si Cristești județul Iași – oferă servicii 24 din 24 ore, în vederea dezvoltarii deprinderilor de viața independentă, îngrijire și asistență, preparare şi servire hrană, evaluare şi elaborare plan personal de viitor, supraveghere permanentă, implicare și participare socială și civică, participarea la activităţile desfăşurate în comunitate: activităţi culturale, activităţi sportive,etc.

Locuintele protejate sunt servicii complementare centrelor de zi iar majoritatea beneficiarilor din serviciul locuințelor minim protejate au locuri de munca.

DESCHIDE O SUCURSALĂ ORIUNDE ESTI!

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr.

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Asociaţia Persoanelor cu Handicap din România „A.P.H.R.” Filiala Judeţeană Iaşi (www.aphr-filialaiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 100 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.