CENTRUL PRO VITA

CENTRUL PRO VITA

UPA Centrul Pro Vita este o unitate protejată autorizată reglementată conform legii 448/2006, cu modificările şi completările ulterioare. În concordanţă cu aceste prevederi, orice companie sau instituţie care numără peste 50 de salariaţi are obligaţia de a angaja persoane cu handicap întrun procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi sau să plătească o taxă de solidaritate reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe ţară înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap.

Suntem autorizată ca unitate protejată. Sunt multe de spus despre noi, însă tu trebuie să reţii că orice companie cu peste 50 de angajaţi din România este penalizată luna de luna în cazul în care nu are 4% persoane cu dizabiliati angajate. Suma creşte în funcţie de numărul de angajaţi şi se virează obligatoriu către bugetul de stat prin declaraţia 100 – „vărsăminte pentru neincadrarea persoanelor cu handicap”

Intrebari generale

Realizarea scopurilor pe care şi le propune Asociatiei A.P.H.R.nu poate fi înfăptuită decât prin unitate, perseverenţă şi colaborare.

Informatii Importante

Donează Astăzi

Suntem o asociație online care ajută persoanele cu dizabilități să trăiască o viață mai bună.

Urmareste-Ne Pe Retelele Sociale

UPA CENTRUL PRO VITA

UPA CENTRUL PRO VITA este o companie în continuă dezvoltare pusă la dispoziţia clienţilor. Nevoile dumneavoastră devin prin dialog şi implicare o realitate în pachetul de servicii şi produse oferite de personalul nostru.

DESCHIDE O SUCURSALĂ ORIUNDE ESTI!

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr.

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Asociaţia Persoanelor cu Handicap din România „A.P.H.R.” Filiala Judeţeană Iaşi (www.aphr-filialaiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 100 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.