REDIRECTIONEAZĂ 3.5%

De ce să dăruiești 3.5% pentru Asociația A.P.H.R.?

REDIRECȚIONEAZĂ 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!

Redirectionează  și tu 3.5% din impozitul pe profit și mai convinge-ți înca doi prieteni să o facă. Fiecare dintre cei doi poate va mai convinge încă doi. Ce ar însemna asta? Ar insemna o sumă consistentă de bani redirectionată de la stat catre ONG-uri care fac proiecte concrete. Nu-i așa că se poate ?

01

Ajuti Cauza

Caritatea este darul cel mai mare pe care Dumnezeu l-a dat oamenilor, este promisiunea si speranța noastră.

02

susținerea activităților Asociatiei A.P.H.R.

Prin redirecționarea celor 3.5% din impozit către Asociația A.P.H.R. daruiești pentru susținerea activităților Asociatiei A.P.H.R.

03

Dreptatea Comunitatii

Gesturile mici aduc bucurii mari și pot face o diferența în viața copiilor defavorizați, a batrânilor îngrijiți la domiciliu și a familiilor nevoiașe și cu dizabilități.

04

Ce facem cu banii tăi?

Asociația A.P.H.R. organizează anual campania 3.5%. Banii obtinuți de pe urma acestei campanii sunt investiți în sprijinirea beneficiarilor Asociației, persoanele cu dizabilități.

Descarcă FORMULARUL 230
dacă în 2022 ai avut venituri din salarii sau din pensii.

Completarea Online al declaratiei 230

REDIRECȚIONEAZĂ 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!

Intrebari Frecvente

Redirectionează  și tu 3.5% din impozitul pe profit și mai convinge-ți înca doi prieteni să o facă. Fiecare dintre cei doi poate va mai convinge încă doi. Ce ar însemna asta? Ar insemna o sumă consistentă de bani redirectionată de la stat catre ONG-uri care fac proiecte concrete. Nu-i așa că se poate ?

  • Nu trebuie completată suma ce urmează a fi virată. Ea se calculează automat ca fiind 3.5% din impozitul datorat către stat.
  • Se poate depune un singur formular 230 sau 200! Prin sistemul 3.5% se poate finanța o singură organizație !

Depune formularul sau trimite-1 prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația  Finanțelor  Publice  a localității  de domiciliu. Dacă ai adunat mai multe declarații, ni le poți trimite nouă prin poșta însoțite de copia dupa fișa fiscală și copia dupa buletin și le trimitem noi.

Adresa noastra este: Asociatia Persoanelor cu Handicap din Romania ,, A.P.H.R.  ” Iași, str. Piața Unirii, nr. 5, bloc 5, sc A, parter , cod postal  700056.

Data pana la care se pot depune declarațiile este 15 martie 2025, după această dată contribuabilii vor pierde dreptul de exercitare a optiunii.

Ai direcționat deja 3.5% ?

  • Daca ati completat deja anul acesta formularul 230 sau 200 puteti sprijini oricând proiectele Asociației A.P.H.R. Iași prin donații sau sponsorizări ( în bunuri materiale, alimente sau bani).

SAU

  • La sediul nostru din Iași , str. Piata Unirii, nr. 5, bloc 5, sc B, parter, cod postal 700056 ,vis-a-vis de Hotelul UNIREA Iași.

Persoana de contact: Pitaru Vasile Bogdan, tel. 0332 730 411.

Informatii Importante

Donează Astăzi

Suntem o asociație online care ajută persoanele cu dizabilități să trăiască o viață mai bună.

DESCHIDE O SUCURSALĂ ORIUNDE ESTI!

Împreună putem schimba vieți! Haideți să construim cea mai mare comunitate cu și despre persoanele cu handicap, să legăm prietenii destoinice, să fim umăr lângă umăr.

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Asociaţia Persoanelor cu Handicap din România „A.P.H.R.” Filiala Judeţeană Iaşi (www.aphr-filialaiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 100 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.